Fordele ved KPO

Der er for meget snak om outsourcing af selv de høje kaliber job til asiatiske lande, specielt Indien. Hvad er punktet i snatching job fra din egne borgere og outsourcing til andre. Hver fælles person tænker, at det er virkelig uretfærdighed hos business virksomheder til at outsource job og berøver deres medborgere. Vil outsourcing producerer kvalitet output end hjem? Sympati med sådanne spørgsmål kan hjælpe dig med at få nogle respekt intet andet.

Men for en virksomhed, outsourcing vil gavne absolut som deres besparelse på arbejdskraft vil være enorm i sidste ende. Foruden besparelse på omkostninger, outsourcing kan hjælpe med spare tid for virksomheder. Mindre vigtigt eller labor intensiv arbejdspladser let kan outsources og forvaltningen vil være gratis at koncentrere sig om andre aspekter af erhvervslivet til at udforske. Nu selv de meget intellektuel

Omkostninger besparelse er jo uundgåelig faktor i outsourcing. Som vi alle ved, at arbejdskraft er dyrt i USA og Europa i forhold til asiatiske lande, vil outsourcing arbejdspladser bringe enorme besparelse på arbejdskraft for dem. Men besparelse er ikke kun kriterierne. Du skal også kigge efter kvalitet output du ønskede. Hvis du bliver tilbudt billige arbejdskraft med samme standard af kvalitetsresultater eller selv ville bedre så hvad være dit svar. Selvfølgelig, du ville sige ja og her kommer behovet for outsourcing.

Indien producerer millioner af uddannet arbejdsstyrke hvert år. De fleste af dem taler godt engelsk, undertiden getter end englændere. Denne unge arbejdsstyrke er intelligent, entusiastiske og villige til at arbejde hårdt for at lykkes. De har endnu ikke noget natarbejde for at holde orden trit med deres kolleger amerikanere. Ikke kun det job at have så meget pulje af dygtige folk helt sikkert ikke kan ignoreres.

Venligst besøg på KPO og KPO i Indien til at vide mere om outsourcing.

One Comment

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.