Hvorfor Lotto Wheeling virker

Du kan lejlighedsvis kommer på tværs af websteder eller enkeltpersoner, der hævder at lotteri ‘skalten’ ikke virker (skalten er flere poster ved hjælp af kombinationer af en række tal). Den sædvanlige begrundelse herfor er, at de siger, du indtaster det samme nummer flere gange for at oprette dine hjul, og dermed bruge penge unødigt. De er korrekte i en vis forstand – efter alt, du kunne dække alle 49 tal i UK national lotteri (‘Lotto’) i kun 9 billetter (6 forskellige numre pr. billet). På den anden side nogen hjul skal ‘kombinere’ de tal, du vil oprette muligt vinder på enhver én billet, så, for eksempel, du kan dække kun 10 eller 12 numre med det samme antal billetter for at skabe en garanteret ‘3’ win.
Men… og det er en stor, men i den første situation, du har kun 9 chancer for at vinde jackpot (dvs. 6 fra 6 korrekt) og kun en slank chance for nogen anden præmie for. En ‘3’ sejr, for eksempel, den laveste win muligt i den britiske Lotto er faktisk ganske remote, stueur i på omkring 55 til 1 mod. Med andre ord, hvis du indtaster din 9 billetter hver uge, kan du forvente 3 numre en gang hver 5 uge eller så – næppe et stort afkast af investeringen $50!
Og derfor hjul er så god – de gør det muligt at dække store områder af tal uden at købe alle de billetter, som du normalt ville være nødvendigt at få den samme slags dække. Ældre mindre populære hjulet normalt ville kræve dig til at købe en masse billetter, men ville guaranteee et bestemt resultat hvis du formået at ‘fange’ en række trækker i dine picks. God moderne hjul giver dig med “statistiske garantier” – fx en visse hjul kan kræve dig til at købe 10 billetter for at dække 15 picks, med det løfte, at hvis alle 6 udtrukne tal er inden for din 15 picks, der er en 45% chance for at få 4 af dem i én linje , og en 80% chance for at få 3 bolde i én linje. Det er naturligvis langt mere økonomisk end at købe nok billetter den hårde måde for at dække 15 numre helt. Hvad foretrækker du til en pris på kun $90 eller $100 – en 80% chance for en gevinst på en pris på $10 eller en 100% chance for den samme gevinst til en pris af $1.000? Bit af en no-brainer virkelig, er det ikke? Husk, at websteder eller mennesker, der fordømmer wheeling lotto systemer normalt forsøger at sælge dig deres egen ‘magi’ lotto ‘hemmeligheder’ – måske ved hjælp af ‘irske lykkekløver’ eller ‘power clairvoyance’. Hvis deres systemer var noget godt, hvorfor ikke de bare holde meget stille og vinde lotto selv, uge efter uge?
Hvis du ønsker at spille rundt med hjul gratis, har WinthatLotto.com en række gratis online wheeling systemer, der gør det muligt at dække op til 20 tal ved hjælp af kun 10 billetter med garantier, som vil udbetalingen op til 4 bold vinder. Og odds på en 4 bold gevinst ved hjælp af normale teknikker er over 1031 til 1 mod! Som du kan se, vil en god moderne lotto skalten system tillade dig at bo i spillet ved at fange regelmæssige små sejre, der bidrager til at opveje eller selv dække helt dine omkostninger. Og hvis det ikke koster noget, hvorfor ikke spille?! Picking tilfældigt bringer dig ingen garanti ud over visheden om, at lotteri kontaktpersoner lønninger vil få betalt!

One Comment

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.