Small Business lån forslag

Lån forslag
Ansøger om en lille virksomhed lån kan være spændende og endnu stressende på samme tid. For de bedste resultater og for at øge dit niveau af tillid, være forberedt på, når du besøger långiver du har valgt for din business lån interview. Når du har din forretningsplan, forberedt, begynde at forberede for lånet ved at skrive lån forslag at præsentere til långiveren.
Lån forslag bør anføre nogle vigtige oplysninger, og mange detaljer om både dig selv og din virksomhed eller forretningsidé. Det bør oplyse hvem du er, hvor mange penge du har brug for og hvor pengene vil blive brugt, hvor du agter at tilbagebetale lånet, og hvad du planer om at gøre i den selv at du ikke kan tilbagebetale lånet.
Følgende er centrale elementer til at medtage i din lån forslag.
1. Resumé.
Dette skal vises først i deres forslag, men vil blive skrevet sidst. Det bør indeholde klart, kortfattet, præcis, indbydende oplysninger om din virksomhed eller din business idéer. Det skal opsummere hvordan det foreslåede lån vil blive brugt, hvordan det vil blive tilbagebetalt, og hvordan det vil gavne din virksomhed. Husk din konkurrence i oversigt over dine lån forslag, og minde om funktioner i din virksomhed, som er forskellige fra dine konkurrenter.
2. forvaltning profiler.
Afsnittet management profil forslagets lån bør forklare, vigtigst af alt, hvem du er. Være parat til at afsløre alt om dig selv og din oplevelse. Har en nuværende resumŽ indgår som en del af forslaget om lån samt en oversigt over dine færdigheder, kvalifikationer og andre legitimationsoplysninger for dig selv og for alle andre ejere og centrale medlemmer af dit ledelsesteam.
3. business beskrivelse.
Det er ikke nødvendigt at anføre de samme oplysninger nævnt i din forretningsplan som i din lån forslag. Men du skal præsentere en solid beskrivelse af virksomheden. Omfatter en kort historie om virksomheden i din lån forslag, og detalje nuværende aktiviteter. Hvis det er en ny virksomhed, forklare detaljerne i den virksomhed, der vil blive udviklet. Dit mål vil være at klart viser, at du fuldt ud forstår dine markeder, dine konkurrenter, og industrien, herunder aktuelle tendenser eller risici og hvordan du planlægger at overvinde de potentielle dilemmaer. Hvis lånet er for en eksisterende virksomhed, omfatte litteratur, der beskriver dine produkter eller tjenester, som nuværende salg ark, brochurer eller kataloger. Medtag vedhæftede filer til dine lån forslag til dette afsnit, som breve fra leverandører, kunder eller andre business referencer. Vise gennem disse breve at du giver fremragende kundeservice, og at du tilbagebetale dine kreditorer.
4. business fremskrivninger.
Opret mindst to års værd af forventede resultatopgørelser og likviditetsopgørelser. Din fremskrivninger bør siges klart og, vigtigst, realistisk karakter. Generelt, du sandsynligvis vil ikke nødt til at præsentere den “værste tilfælde” eller “best case” scenario, medmindre långiver beder for dig at skrive fremskrivningerne på den måde. Du bør dog være parat til at besvare spørgsmål vedrørende hvad du vil gøre, hvis nogle af dine fremskrivninger ikke fungerer som planlagt. For eksempel, hvis du forventer at få en stor, ny kontrakt eller kunden baseret på forbedringer med business lån, og at kontrakten aldrig går igennem, kunne det ændre din lån forslag fremskrivninger drastisk.
5. årsregnskabet.
Dit lån forslag bør omfatte både business og personlige årsregnskab. Være opmærksom på, at långiver fuldt ud vil analysere en oversigt for dine regnskaber, beregning af alle nøgletal. Være parat til at påpege nogen væsentlig trends du har vist i en indledende afsnit.
6. lån formål.
En af de vigtigste dele af dit lån forslag er en detaljeret beskrivelse af hvordan du vil bruge lånet provenuet. Har en god forståelse af typen lån, du har brug for, og husk at inkludere provenuet af lånet i din cash flow fremskrivninger, samt interesse i din forventede resultatopgørelse.
7. tilbagebetaling planer.
Tilbagebetaling planer bør også fremgå af sektionen finansielle fremskrivninger af forslaget om lån, men oplysninger om tilbagebetaling planer bør være detaljerede separat. Foreslå de vilkår du ønsker, og forberede forhandlingerne med den finansielle institution. Långiver vil overveje en række faktorer, når de gennemgår den samlede risiko ved udlån du pengene. Forståeligt nok, vil dette påvirke tilbagebetalingsbetingelser, at de er villige til at tilbyde for din virksomhed.
Især hvis din kredit er god, og selv hvis dit kredit ikke er så god, Husk at du i din lån forslag, tilbyder den bank, en aftale, der vil gøre dem penge. Må ikke gå i spørge långiver for et “tillæg”. Indtast i stedet, interview med dit lån forslag mål for øje; nemlig, med fokus på hvor mange penge du har brug for, og fjerne tanken om at gå ind på mødet, gad vide hvor meget de er villige til at låne. Aldrig gå ind i et møde, beder om et lån, gad vide hvorvidt de vil låne dig. Hvis denne første långiver ikke vil godkende dit lån forslag, har tillid til, at en anden vil.

3 Comments

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.