Sådan vælger du den rigtige størrelse trampolin til dine børn

Spørgsmålet om, hvordan man vælger den rigtige størrelse trampolin til dine børn kommer ofte op, og det kan lille trampolin indendørs være lidt vanskeligt. Du skal overveje deres alder og vægt, men du skal også sikre dig, at du har et passende rum til at indstille det i.

Jumping overfladeareal

Når du beslutter dig for en trampolin til børn, skal du overveje dit barns højde og alder. Du skal også kende sikkerhedsfunktionerne. Det er vigtigt at købe en trampolin med et sikkerhedsnet kabinet. Et netkabinet kan forhindre, at en jumper lander på fjedrene, hvilket kan forårsage personskade.

Hvis dit barn er blevet diagnosticeret med en kronisk sygdom, kan du bruge ekstra forsigtighed, før du hopper på en trampolin. Du skal også være forsigtig med dine børns sko og sokker. Børn bør aldrig hoppe på en trampolin, hvis den er våd.

Når du køber en trampolin til børn, skal du altid købe en model med en sikkerhedspude. Sikkerhedspuden er en stor, tyk skumpude, der dækker hele trampolinrammen. Sikkerhedspuden reducerer også risikoen for at blive klemt, hvilket kan være en almindelig årsag til personskade.

Trampoliner er en fantastisk måde for børn at få lidt motion, men de kan være farlige for børn. De kan også føre til alvorlige kvæstelser eller endda død. Før du køber en trampolin, skal du overveje dens sikkerhedsfunktioner, såsom antallet af brugere og den placering, den skal installeres.

Vægt kapacitet

Vægtkapaciteten af en trampolin er en vigtig overvejelse. Det kan gøre eller ødelægge den sjove oplevelse af at hoppe på trampolinen. Når du køber en trampolin, er det bedst at kontrollere producentens vægtgrænser.

Mens grænsen kan variere, er den mest basale trampolin til børn i stand til at holde en rækkevidde på 50 til 100 pund. Dette inkluderer springmåtten, kabinettet, og tilbehør.

Den bedste trampolin til børn er den, der er lavet af tunge materialer og har masser af fjedre. Disse funktioner er vigtige, fordi de skaber en dejlig bounce. Men hvis trampolinen er for tung til, at fjedrene kan understøtte, kan den falde sammen.

En anden ting at huske på er størrelsen på trampolinen. Runde trampoliner er et populært valg, men der findes også rektangulære modeller. Rektangulære modeller er gode til børn med masser af erfaring med at hoppe på en trampolin. De kommer typisk i størrelser fra 6 til 12 fødder.

Alder egnet til en trampolin

Trampoliner er en fantastisk måde for børn at have det sjovt på. De giver en sikker måde for børn at træne på, og de tilbyder også nogle sundhedsmæssige fordele. Men det er vigtigt at sørge for, at trampolinen passer til dit barns alder.

American Academy of Pediatrics og American College of Orthopaedic Surgeons anbefaler begge, at børn ikke skal hoppe på en trampolin, før de er mindst 6 år gamle. Dette skyldes, at yngre børn ikke har fuldt udviklede knogler.

Børn under seks år har en højere risiko for kvæstelser, især brud og knækkede knogler. På grund af dette skal de overvåges, når de er på en trampolin.

Ideelt set bør trampolinen placeres på et plant, sikkert underlag, med rigelig plads til at gå rundt og masser af sollys til at belyse det. Det skal også have et net, stødabsorberende puder og fjedre, der er dækket og låst.

Det er også en god ide at tjekke en trampolins instruktioner og instruktionsbog. Kontroller, at fjedrene ikke er bøjet, at benbøjlerne er låst, og at der ikke er huller eller andre farer.